Sveriges bästa försäsongsturnering för flickor 17 och 19

Skicka in er intresseanmälan för 2022 års turnering idag!

till intresseanmälan

Ge ditt lag de bästa förutsättningarna inför kommande säsong. Spela träningsmatcher mot Sveriges och Norges bästa F17 och F19 lag under perfekta förhållanden.

Turneringen organiseras i samarbete med:

VAD SÄGER TIDIGARE DELTAGARE?

“Vi hade en jättebra försäsongsturnering. Tjejerna fick spela på perfekt underlag som är svårt att komma åt i Stockholm under vintertid.”
Zlatan Ibra - Tränare, IFK Klubb

Turneringsformat

Turneringen består av åtta lag indelade i två grupper. Efter gruppspelet spelas placeringsmatcher, semi-finaler och final. Det innebär att varje lag spelar minst fyra och max fem matcher. Speltiden är 2 x 25 minuter och fria byten gäller.

Spelplats

Karlstad Airdome är belägen på IF Karlstad Fotbolls träningsanläggning och matcherna spelas på en 105 x 65 meter stor fotbollsplan i övertryckshall. Konstgräset är av prisbelönat Allsvensk kvalité - samma som BK Häcken använt på Bravida Arena. I Airdomen är den alltid 2-3 plusgrader och ingen vidfaktor eller nederbörd.

Kost, logi och transport

Karlstad Airdome är glada över att ha Scandic Hotell Klarälven som partner för turneringen. Hotellet är 4-stjärningt och beläget bara nio minuter med bil ifrån Airdomen. Rummen erbjuds som fyrbäddsrum eller trebäddsrum mot mindre tillägg. Måltider inkluderat i priset är frukost, lunch och middag på lördag samt frukost på söndagen.

Transport ombesörjes av deltagande lag.

Datum och pris

I turneringen tillämpas tredomarsystem för att få högsta möjliga kvalité på dömningen. Intresseanmälan är öppet tillsvidare och bindande anmälan ska ske senast 30 November 2021. Datum som gäller för de respektive årsgrupperna är:

F19 29–30 januari 2022, födda 2003 eller senare.
F17 5–6 februari 2022, födda 2005 eller senare.

Anmälningsavgiften är 2000 kr och deltagaravgiften är 1800 kr per deltagare. IF Karlstad Fotboll är organiserande klubb.

Redo att delta i Sveriges bästa försäsongsturnering för tjejer?
till intresseanmälan

Nyhetsbrev

Du har väl inte missat vårat nyhetsbrev? Ta del av våra erbjudanden, artiklar och nyheter!

Mottaget! Kolla din skräppost om du inte hittar vårat välkomst-mail. Markera som "ej spam" =)
Ajdå, något gick fel :( Pröva ladda om sidan och pröva igen.